Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la seva navegació, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.
logo
 
 
ARTROSCOPIA >
artroscopia
És una tècnica quirúrgica mini invasiva que permet veure directament l’interior de l’articulació i treballar dins d’ella, sense necessitat d’obrir-la. Només es practiquen unes petites incisions o talls a la pell de mig centímetre cadascuna.

L’artroscop es coneix des de l’any 1932, quan un japonès, Kenji Tkagi, va desenvolupar el primer artroscop. Pero el verdader boom va tenir lloc a la dècada dels 90, amb l’aparició de càmeres cada vegada més petites, y de la fibra òptica.

La tècnica artroscòpica permet veure i reparar estructures com els meniscs, lligaments creuats anterior i posterior i lesions del cartílag articular al genoll així com reparar els ten-dons del manegot dels rotadors a l’espatlla o les luxacions recidivants d’espatlla

La recuperació postoperatoria de la tècnica artroscòpica és molt més ràpida que la cirur-gia tradicional oberta i permet a més a més indentificar noves lesions.